Sustin pensionarea lui Canina

Status: Fundraising

Canina-masina isi doreste pensionarea. Ajuta-ne sa achizitionam o alta masina pentru asociatie, o masina pe masura nevoilor si proiectelor noastre.

Suma:

2,168 RON

Galantomi:

1

Donatii:

14

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Astăzi v-o prezentăm pe Canina.


Canina are 16 ani, este mașina asociației care ne-a purat la beneficiarii noștri în ultimii 4 ani și-o vreme. E cea cu care am ajuns în siguranță la conferințe și cursuri din țară și din străinătate. E cea care ne duce specialiștii oameni și câini la grădinițe și scoli (programele noastre educative ajung la aproximativ 1500 de copii anual). E cea cu care am dus câinii la medic în țară sau în afara țării atunci când acest lucru ni s-a recomandat. E mașinuța roșie cu care am parcurs cam 30000 de kilometri în fiecare an. E cea care ne spune că a obosit iar displaziile ei încep să fie greu de susținut de buzunarele noastre. E cea care spune de ceva timp că vrea să se pensioneze. A început să se sperie în ultimul an de când prospectăm județul pentru lansarea unor programe în comunitățile din zona rurală și începe să ne roage tot mai abitir să o pensionăm.

Așadar, ne întoarcem la voi cu rugămintea de a ne susține în efortul de a achiziționa o nouă mașină. Vom lansa în acest scop mai multe campanii pentru a reuși să atingem cât mai curând o sumă ce ne-ar facilita achiziția unei mașini robuste și încăpătoare, ideal cu tracțiune integrală (pentru a nu se speria de noile proiecte din județ) si electrica (pentru ca va merge mult si in oras, plus ca ne dorim sa avem un impact cat mai redus asupra mediului).

Masina pe care ne-o dorim este un Mitsubishi Outlander PHEV si incercam sa strangem minim 20000 de euro.

Multumim,
Echipa Dog Assist