Susține și tu alături de mine pensionarea lui Canina - mașina!

 

George Mosoia Asociația Dog Assist

21.68% Complete
2,168 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
14
Donații

Dragilor dragi,

2020 a fost un an interesant. Un an in care cu ajutorul vostru am reusit sa rezolv o gramada de provocari atat pe plan personal, cat si la Dog Assist. Vine ziua mea si cum virusache nu ne da voie sa ne vedem si sa sarbatorim, va trebui sa o facem virtual. Nu imi doresc sa primesc cadouri, asa cum va spuneam si anul trecut, mi-as dori insa sa fiti alaturi de Dog Assist. Proiectul pentru care am avea nevoie de sustinerea voastra acum este pensionarea lui Canina. Canina-masina.

Canina are 16 ani, este mașina asociației care ne-a purat la beneficiarii noștri în ultimii 4 ani și-o vreme. E cea cu care am ajuns în siguranță la conferințe și cursuri din țară și din străinătate. E cea care ne duce specialiștii, oameni și câini, la grădinițe și scoli (programele noastre educative ajung la aproximativ 1500 de copii anual). E cea cu care am dus câinii la medic în țară sau în afara țării atunci când acest lucru ni s-a recomandat. E mașinuța roșie cu care am parcurs cam 30000 de kilometri în fiecare an. E cea care ne spune că a obosit iar displaziile ei încep să fie greu de susținut de buzunarele noastre. E cea care spune de ceva timp că vrea să se pensioneze. A început să se sperie în ultimul an de când prospectăm județul pentru lansarea unor programe în comunitățile din zona rurală și începe să ne roage tot mai abitir să o pensionăm.

Așadar, ne întoarcem la voi cu rugămintea de a ne susține în efortul de a achiziționa o nouă mașină. Vom lansa în acest scop mai multe campanii pentru a reuși să atingem cât mai curând o sumă ce ne-ar facilita achiziția unei mașini robuste și încăpătoare, ideal cu tracțiune integrală (pentru a nu se speria de noile proiecte din județ) si electrica (pentru ca va merge mult si in oras, plus ca ne dorim sa avem un impact cat mai redus asupra mediului).

Masina pe care ne-o dorim este un Mitsubishi Outlander PHEV si incercam sa strangem minim 20000 de euro.

Asadar, cu sume mai mici sau mai mari, in cor, haideti sa o pensionam si sa achizitionam o alta masina cu care sa reusim sa ajungem atat la beneficiarii din oras, cat si la proiectele din rural pe care le dezvoltam acum.

Cum functioneaza? 
Eu - primesc cadou sustinerea voastra: voi donati cat va tine inima pentru aceasta cauza.

Ajuta-ne sa achizitionam urmatrul Dog-mobil!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

La Dog Assist promvam respectul, compasiunea si empatia pentru toate fiintele vii, integrand pozitiv animalele in viata comunitatii. Luptam cu mentalitati invechite punandu-ne in slujba bunastarii oamenilor dar si a animalelor.

Cainii nostri de terapie intra pe programe terapeutice alaturi de psihologi si kinetoterapeuti motivandu-ne beneficiarii spre progres.

 

Canina-masina isi doreste pensionarea. Ajuta-ne sa achizitionam o alta masina pentru asociatie, o masina pe masura nevoilor si proiectelor noastre.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

14 Donații

WPFitness

150 RON
Va dorim success!
11 Feb 2021
La Multi Ani Sanatosi George!
08 Feb 2021

Liana Nasta

150 RON
Sustin pensionarea lui Canina.
05 Feb 2021

Radu Padurean

150 RON
La multi ani George! :)
05 Feb 2021
La multi ani George! :)
05 Feb 2021
LA MULȚI ANI cu drag și cu multă sănătate! <3
04 Feb 2021

Anonymous

75 RON
02 Feb 2021

My little friends

300 RON
Spor la fapte bune
31 Jan 2021

Anonymous

450 RON
Pentru ca stiu iubirea pe care o porti atat copiilor, cat si cainilor.
31 Jan 2021
I0
31 Jan 2021
27 Jan 2021
La multi ani frumosi George!
27 Jan 2021

Octavia

105 RON
27 Jan 2021
La multi ani!
27 Jan 2021